18:20 02.12.2021

Кіпр із 6 грудня змінює правила в'їзду для українців

1 хв читати
Кіпр із 6 грудня змінює правила в'їзду для українців

Згідно з рішенням уряду Республіки Кіпр, з 6 грудня особи віком від 12 років, які прибувають до країни, зобов'язані робити ПЛР-тест на коронавірус до 10 січня 2022 року.

Як повідомляє консульський відділ посольства України в Республіці Кіпр на сторінці у Facebook, рішення про обов'язкове ПЛР-тестування після прибуття до країни повітряним або морським транспортом, незалежно від країни відправлення, стосується всіх осіб віком від 12 років, незалежно від наявності у них довідки про повну вакцинацію чи одужання від COVID-19. При цьому вартість ПЛР-тесту сплачуватимуть пасажири.

Вжиття тимчасових заходів необхідне у зв'язку з виявленням нової мутації COVID-19 "омікрон", яку було зафіксовано у країнах Африки та Європи.

"Уточнюється, що пасажири, які в'їжджають в Республіку Кіпр з портів для короткочасного відвідування, повинні мати негативний сертифікат ПЛР-тестування терміном до 72 годин. Крім того, після прибуття вони повинні будуть пройти швидкі тести на антиген за рахунок Республіки Кіпр", - йдеться в повідомленні.

Рішення набуде чинності з понеділка, 6 грудня 2021 року, та діятиме до 10 січня 2022 року, після чого буде переглянуто на основі епідемічних даних.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Новоселівки Першої поранено людину - голова Донецької ОВА

Зеленський у День матері подякував українкам за їхню важку працю, доброту й надзвичайну мужність у складний для країни час

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА