20:48 08.12.2021

Щонайменше чотири великі союзники США із НАТО братимуть участь в обговоренні з Москвою її побоювань, пов'язаних із альянсом, - наводять ЗМІ слова Байдена

1 хв читати
Щонайменше чотири великі союзники США із НАТО братимуть участь в обговоренні з Москвою її побоювань, пов'язаних із альянсом, - наводять ЗМІ слова Байдена

Президент США Джо Байден розраховує, що до 10 грудня зможе повідомити про подальші контакти США з Росією, повідомляють у середу американські ЗМІ.

"Ми сподіваємося, що до п'ятниці зможемо оголосити про те, що у нас будуть зустрічі (з Росією - ІФ) на високому рівні", - наводять ЗМІ слова Байдена.

Як сказав Байден, у цих зустрічах також візьмуть участь деякі країни-члени НАТО.

"Щонайменше чотири наші великі союзники із НАТО братимуть участь в обговоренні з Росією її побоювань, пов'язаних із альянсом... Це дасть змогу знизити напруженість на східному фланзі", - заявив американський президент.

Напередодні у Білому домі повідомили, що Байден не пішов на поступки під час розмови з президентом РФ Володимиром Путіним щодо розширення НАТО на схід. При цьому в адміністрації США зазначили, що готові обговорювати з РФ теми, які викликають занепокоєння.

У свою чергу Кремль повідомляв, що Путін у розмові зі своїм американським колегою заявив про серйозну зацікавленість Росії у твердих, юридично зобов'язувальних гарантіях, що виключають розширення НАТО на схід.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Сумщини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА