13:49 16.12.2021

Влада ігнорує проблеми ФОП і шахтарів - Тимошенко

2 хв читати
Влада ігнорує проблеми ФОП і шахтарів - Тимошенко

Влада цинічно ігнорує проблеми громадян і не має наміру їх вирішувати, тому народу України слід зробити висновки з попередніх голосувань на виборах і більше не давати їм шансу керувати країною, заявляє лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Під час брифінгу в четвер вона нагадала, що монобільшість ухвалила закон, згідно з яким із 1 січня для малих підприємців буде скасовано ту систему роботи, обліку й оподаткування, до якої вони звикли і яка дає їм право нормально працювати. Щоб допомогти фізичним особам-підприємцям (ФОП), "Батьківщина" ініціювала проведення позачергового засідання Верховної Ради, повідомляється на сайті політсили.

"Їх проігнорували "слуги народу", Кабмін, вся влада. Тому ми, опозиційні сили, зібрали всі необхідні підписи для того, щоб сьогодні провести позачергове засідання та ухвалити ті закони, які потрібні малим підприємцям, щоб з 1 січня вони не втратили свої робочі місця. Однак під тиском влади декілька депутатів відкликали свої підписи, щоб зірвати проведення засідання. Ось як сьогодні працюють "слуги народу", які перетворилися на ворогів народу, і це продовжується по багатьох напрямах", - обурилася Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" наголосила, що влада ігнорує не лише ФОП, а й делегацію шахтарів, які приїхали до стін Верховної Ради просити повернути їм заборгованість із заробітної плати.

"Їм заборгували 1 мільярд 800 мільйонів гривень заробітної плати, і ми добилися, що сьогодні буде позачергове засідання, щоб ухвалити зміни до бюджету і погасити заборгованість. Однак, чи повернуть шахтарям кошти та чи ухвалять потрібні ФОПам закони, залежить від того, чи будуть присутні "слуги народу" в залі, чи дадуть вони свої голоси, тому що у них абсолютна більшість. Стежте за цим і робіть свої висновки. Треба продовжувати боротьбу і владу цю змінювати – і якомога швидше", – резюмувала Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

Російський ракетний удар по Одесі знищив посилки на "Новій пошті" на 3 млн грн

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

Половина енергетичної системи України пошкоджена - Кулеба

Обстріляна територія шахти на Донеччині, споживання знижується в умовах потепління - Міненерго

На Донеччині внаслідок обстрілів за добу загинули четверо мирних жителів, поранені вісім - ОВА

В Україні презентували проєкт для підлітків для розвитку м'яких навичок і подолання освітніх втрат "ПОВІР"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА