20:55 23.12.2021

Екс-член Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Кірієнко тимчасово очолила Держподаткову службу

2 хв читати
Екс-член Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Кірієнко тимчасово очолила Держподаткову службу

Кабінет міністрів призначив нового заступника голови Державної податкової служби Тетяну Кірієнко в.о. голови служби, відповідне розпорядження уряду від 23 грудня №1691-р оприлюднено на Урядовому порталі.

"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державної податкової служби України, виконання обов'язків голови Державної податкової служби України на заступника голови зазначеної служби Кірієнко Тетяну Павлівну", – зазначено у документі.

Кірієнко була призначена заступником голови Держподаткової служби 9 грудня цього року терміном на п'ять років, а до цього з кінця 2020 року була членом Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

При призначенні Кірієнко до Комісії міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов зазначав, що вона має юридичну та економічну освіту, багаторічний досвід роботи у територіальних підрозділах МВС, Державній податковій інспекції, а також Київській міській державній адміністрації, а також пройшла спеціальну підготовку як кандидат на посаду судді. За даними Мін'юсту, у період керівництва Державною фіскальною службою Романом Насіровим Кірієнко була заступником голови Держподаткової інспекції у Голосіївському районі Києва.

Як повідомлялося, 25 листопада уряд призначив т.в.о Держподаткової служби іншого заступника – Михайла Тітарчука, а перед цим скасував рішення про перемогу Євгена Олійникова у конкурсі на посаду голови цього відомства.

Правоохоронці 4 листопада провели обшуки за місцем проживання Олійникова та його матері. Як пояснив сам Олійников, обшуки пов'язані з тим, що, на думку Національного антикорупційного бюро (НАБУ), він може бути причетним до прикриття незаконної діяльності якоїсь групи підприємств.

У НАБУ, у свою чергу, повідомили, що обшуки проводились у приміщеннях центрального апарату ДПС, служби у Полтавській області, за місцем проживання посадових осіб органів служби та низки фізичних осіб у Києві, а також у Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Тітарчук розпочав роботу у податковій у грудні 2019 року. До цього обіймав посаду заступника міністра економічного розвитку та торгівлі з кінця 2016 року до 2019-го, до цього працював заступником міністра Кабміну, а також очолював Білгород-Дністровську районну держадміністрацію.

Гетманцев: Насправді немає нічого дивного в тому, що КМ зняв виконання обов'язків з одного заступника Глави ДПС і поклав на іншого.

І взагалі, якщо ти переходиш з боку світла на бік пітьми дивуватися не треба, що з тобою відбувається і відбуватиметься надалі.

Дихаємо рівно, продовжуємо працювати за раніше наміченим Президентом маршрутом детінізації, боротьби зі схемами та очищення ДПС від корупціонерів.

Попереду багато цікавого.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У лікарні залишаються троє дітей, які постраждали внаслідок ворожого удару по Харкову

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів пошкоджено 12 багатоповерхівок і понад 50 приватних будинків, поранено одну людину

За минулу добу окупанти 360 разів вдарили по Запорізькій області, поранено жінку, є руйнування

Сили оборони за добу ліквідували 1300 окупантів

Українська авіація і ракетники за добу уразили три засоби ППО і дві артсистеми противника

На фронті за добу було 146 бойових зіткнень, 45 атак ворога ЗС України відбили на авдіївському напрямку

Війська РФ за добу завдали по території України 60 ракетних і 90 авіаударів

Силами ППО вночі знищено 17 із 20 ударних БПЛА, які атакували Україну

9 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Палата представників США відхилила спроби змістити Джонсона з посади спікера

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА