20:54 21.01.2022

Двом чоловікам, підозрюваним у викраденні та позбавленні життя дитини у Запорізькій області, повідомили про підозру ще в одному вбивстві

2 хв читати

Правоохоронці Запорізької області повідомили про підозру у викраденні та вбивстві мешканки Мелітопольського району двом чоловікам, які також підозрюються у викраденні, катуванні та вбивстві 11-річного хлопчика, повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора України у п'ятницю.

"З урахуванням отриманих нових доказів двом підозрюваним у вбивстві 11-річного хлопчика повідомлено про підозру в ще одному вбивстві та викраденні людини (п.2, п.3, п.12, п.13 ч.2 ст.115, ч.3 ст.146 КК України) - йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що, за даними слідства, у вересні 2021 року чоловіки викрали та застосували до мешканки Мелітопольського району фізичне насильство.

"Вимагаючи від потерпілої повернення наркотиків, які вона погодилася взяти на збереження, побили руками та дерев`яною битою, внаслідок чого жінка померла. Її тіло втопили у річці поблизу с. Радивонівки", - зазначають у ОГП.

Там уточнюють, що досудове розслідування з кримінального провадження здійснюється слідчими Головного управління Нацполіції у Запорізькій області.

17 січня зазначеним чоловікам повідомили про підозру у викраденні та умисному вбивстві малолітньої дитини у серпні 2021 року.

"За даними слідства, у серпні 2021 року двоє чоловіків викрали 11-річного хлопчика. Силоміць посадивши дитину до авто, відвезли до домоволодіння, розташованого у с. Радивонівка Мелітопольського району. Хлопчика били та утримували у підвалі упродовж 2-х тижнів. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла. Його тіло сховали у тому ж підвалі, заливши бетоном.", - повідомили тоді в Офісі генерального прокурора.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА