13:54 27.01.2022

Рада 1 лютого планує розглянути питання щодо виділення додаткових 2,7 млрд грн на організацію загонів тероборони - нардеп Рудик

2 хв читати
Рада 1 лютого планує розглянути питання щодо виділення додаткових 2,7 млрд грн на організацію загонів тероборони - нардеп Рудик

Верховна Рада на пленарному засіданні 1 лютого планує розглянути питання щодо виділення додаткових 2,7 млрд грн на організацію загонів територіальної оборони України та щодо відтермінування штрафів для фізичних осіб-підприємців за несвоєчасне встановлення касових апаратів, повідомила лідер партії "Голос", народний депутат Кіра Рудик.

"Я була на засіданні голів фракції, у нас є домовленість про те, що у вівторок вже на наступній сесії ми розглянемо щонайменше декілька законопроектів, які вже сприяють реальності. По-перше, це якраз виділення тих додаткових 2,7 млрд грн, які просить міністр оборони для того, щоб організувати загони територіальної оборони... Друге питання, яке також розглядатимемо, - це відтермінування штрафів для ФОП", - сказала парламентарій в ефірі телеканалу Live.

Як повідомлялося, на пленарному засіданні 27 січня Верховна Рада ухвалила доопрацьований проєкт постанови №6440 про календарний план проведення сьомої сесії, згідно з яким скасувала частину засідань на пленарному тижні з 1 до 4 лютого у зв'язку зі зростанням захворювання народних депутатів і співробітників апарату парламенту на COVID-19.

Згідно з документом, 1 лютого відбудеться відкриття сьомої сесії та проведення пленарного засідання. Водночас тижні з 2 до 4 лютого, а також з 7 до 11 лютого визначено для роботи народних депутатів у комітетах.

Сьома сесія Верховної Ради розпочнеться 1 лютого 2022 року, буде закрита 22 липня.

Загалом протягом сесії десять тижнів відведено для пленарних засідань, десять - для роботи депутатів у комітетах та п'ять - із виборцями.

Крім того, традиційно щоп'ятниці у ВР зможуть проводити годину запитань до уряду.

Стаття 83 Конституції України передбачає, що чергові сесії Верховної Ради розпочинаються з першого вівторка лютого та першого вівторка вересня щороку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА