07:34 12.02.2022

Понад 30 російських кораблів розпочали навчання зі стрільбами в Чорному морі

1 хв читати
Понад 30 російських кораблів розпочали навчання зі стрільбами в Чорному морі

Маневри за участю понад 30 російських бойових кораблів стартували у Чорному морі, повідомили у пресслужбі Чорноморського флоту (ЧФ) РФ у суботу.

"Для виконання завдань у складі різнорідних угруповань, корабельних ударних груп та загонів десантних кораблів задіяно понад 30 бойових кораблів різного класу зі складу Чорноморського та інших флотів", - йдеться у повідомленні флоту.

"На різних етапах навчання корабельні з'єднання та підрозділи берегових військ, авіація флоту виконають комплекс ракетних, артилерійських стрільб, завдання ракетних та бомбових ударів по морським, береговим і повітряним цілям", - наголошується в повідомленні.

"Метою навчання є оборона морського узбережжя Кримського півострова, пунктів базування сил (військ) ЧФ, а також об'єктів економічного сектора країни, морських комунікацій та районів морської економічної діяльності від можливих військових загроз умовного супротивника", - заявили військові.

За даними флоту, на початковому етапі навчань кораблі залишили бази в Севастополі та Новоросійську, "здійснили перехід у призначені райони". Керує маневрами командувач ЧФ адмірал Ігор Осипов.

У них беруть участь фрегати, сторожові кораблі, малі ракетні кораблі та ракетні катери, десантні кораблі, малі протичовнові кораблі, а також кораблі протимінної оборони, повідомили у пресслужбі ЧФ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

На окупованих територіях знову відзначено дефіцит медикаментів - Мінреінтеграції

Ворог 13 разів обстріляв Чернігівську та Сумську області, завдав шести авіаударів на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ворожого артобстрілу в Херсоні загинув один мирний житель, іще один дістав поранення - прокуратура

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА