11:32 02.03.2022

Нацагентство держслужби опублікувало роз'яснення щодо прийому на роботу до держорганів під час воєнного стану

1 хв читати

Національна агенція державної служби опублікувала роз'яснення про прийом на роботу до державних органів під час воєнного стану.

Зокрема, зазначається, що, відповідно до закону "Про військово-цивільні адміністрації", в разі набуття районною, обласною державною адміністрацією статусу відповідної районної, обласної військово-цивільної адміністрації посади державних службовців у таких адміністраціях можуть заміщуватися військовослужбовцями військових формувань, особами рядового та керівного складу правоохоронних органів, що відряджаються у встановленому законодавством порядку для виконання завдань на користь оборони держави та гарантування її безпеки.

За рішенням керівника районної, обласної військово-цивільної адміністрації на посади державних службовців у такій адміністрації можуть призначатися інші особи, які мають спеціальні знання та досвід, без конкурсного відбору.

Інші винятки з питань призначення на посади державної служби в державних органах в особливий період законодавство не передбачає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА