22:23 04.03.2022

"ДТЕК" домовився про постачання додаткової партії вугілля з Польщі

1 хв читати

"ДТЕК Енерго" домовився про постачання додаткової партії імпортного вугілля з Польщі для підтримки роботи ТЕС у період війни з РФ, повідомляється у пресрелізі компанії в п'ятницю.

Згідно з ним, "ДТЕК Енерго" в рамках контракту з вугледобувним підприємством Bogdanka домовилося про постачання 60 тис. тонн енергетичного вугілля з Польщі. Очікується, що вугілля надійде на ТЕС компанії упродовж березня.

"Сьогодні з нами солідарний весь світ. Солідарні і енергетики, і вугільні підприємства з інших країн. А поки що наші енергетики продовжують робити свою справу: безперервно відпускати електроенергію, шахтарі – видобувати вугілля, щоб забезпечити паливом станції, а машинобудівники ремонтують та виробляють техніку. Щоденною спокійною працею ми наближаємо перемогу", – зазначив генеральний директор "ДТЕК Енерго" Ільдар Салєєв, слова якого наведені у повідомленні.

Як проінформували в компанії, станом на 4 березня в системі працюють 23 енергоблоки ТЕС "ДТЕК Енерго". На складах електростанцій зосереджено 502 тис. тонн вугілля (без урахування запасів Луганської ТЕС), забезпечено регулярне підвезення вугілля в достатній кількості. Винятком є Луганська ТЕС, зупинена через військові дії, та Запорізька ТЕС, поповнення складів якої призупинено через пошкодження колії та зупинення залізничного сполучення в регіоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА