13:17 07.03.2022

Держмитниця вилучила 30 ящиків брендового одягу під виглядом гумдопомоги

1 хв читати

Державна митна служба вилучила 30 ящиків брендового одягу, який ввезли до України під виглядом гуманітарної допомоги, та передасть його Збройним силам України.

"Увечері 6 березня працівники митного поста "Мостиська" спільно з мобільною групою у складі працівників відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці та співробітників територіального управління ДБР у Львові не допустили переміщення брендового одягу без проходження митного контролю в автомобілі, який перевозив гуманітарну допомогу", - зазначила митниця у понеділок у Телеграм-каналі.

Під час огляду мікроавтобуса, який прибув із Польщі, митники виявили 30 ящиків нових футболок відомих світових брендів, уточнили у відомстві. Матеріали справи передано до Державного бюро розслідувань.

Як повідомлялося, митниця пропускає через кордон України гуманітарну допомогу за максимально спрощеною процедурою. При цьому посадові особи митниці, згідно з постановою уряду від 1 березня 2022 року №174, мають право за необхідності провести повний огляд товарів, що переміщуються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА