14:59 11.03.2022

Європейські ритейлери підтримують Україну гуманітарною допомогою

2 хв читати

Торговельні мережі Lidl, Rossmann та інші ритейлери спрямовують в Україну гуманітарну допомогу, продукти та засоби гігієни, повідомив член ради директорів BGV Group Management Сергій Войцеховський.

"Lidl, Rossmann та інші європейські ритейлери підтримують Україну! Трішки цифр від нашої волонтерської команди. Станом на 10 березня до Києва вже доставлено та вивантажено на складах столиці 33 двадцятитонних фури гуманітораного вантажу з Європи", – написав він у Facebook увечері в четвер.

За його даними, одна з найбільших мереж магазинів у Європі Rossmann організувала передання 150 тонн продуктів першої потреби – консервів, питної води, дитячого харчування.

Майже 340 тонн бакалійних товарів, питної води, кондитерських виробів, дитячих памперсів, засобів особистої гігієни, кормів для домашніх тварин до України доставлено від німецької торговельної дискаунтер-мережі Lidl.

Окрім того, Австрія спрямувала фуру медикаментів для пацієнтів київської лікарні "Охматдит".

"Зменшувати темпи ніхто не планує, а європейські ритейлери та асоціації продовжують співпрацювати з нами для відправки в Україну продуктів та товарів. У найближчі кілька днів із Європи на склади Києва прибудуть ще 38 фур, а це 760 тонн гуманітарного вантажу для українців", – додав Войцеховський.

Так, разом із Rossmann організовано ще 11 фур гуманітарної допомоги. Виробник DS Produkte скерує дві фури зі спальними мішками, покривалами, аптечками, Media Chain Products – 80 тонн санітайзерів, німецька асоціація Helfen statt Hamstern – шість фур гуманітарної допомоги. Крім того, майже 80 тонн води та напоїв спрямовують різні німецькі виробники.

За інформацією Войцеховського, також планується скерувати в Україну гуманітарні вантажі з німецьких Мангайму (шість фур продуктів тривалого зберігання), Кельну (продукти харчування, спальні мішки), Оффенбагу (засоби гігієни для жінок), а також три фури продуктів, медикаментів та одягу від консульства України у Мілані.

BGV Group Management –інвестиційна компанія з активами у гірничодобувній промисловості, ритейлі (мережа "Коло"), девелопменті, логістиці.

Джерело: https://www.facebook.com/sergey.voitsehovskiy/posts/5348136308552462

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА