09:45 17.03.2022

SkyUp спільно з гуманітарними фондами Ізраїлю транспортувала 16 тонн вантажу

1 хв читати

Авіакомпанія SkyUp (Київ) у співпраці з гуманітарними фондами Ізраїлю IFCJ, Latet, JDC перевезла 16 тонн гуманітарного вантажу, повідомляється на сайті компанії.

"У складі цього вантажу: ліки, медикаменти, підгузки, засоби особистої гігієни, ковдри, пелюшки, харчування. Всі ці життєво необхідні продукти закупили ізраїльські організації для українців. Оскільки ситуація з інсуліном в Україні критична, його доставка є особливо важливою, адже від цього препарату залежать людські життя", - зазначено в повідомленні.

У SkyUp зазначили, що вантаж було розподілено за цільовим призначенням.

Понад 5 тонн наданого благодійниками вантажу було відправлено до Кишинева на потреби біженців, 9,5 тонни з продуктами загального призначення та медикаментами направлено в Україну. Вантаж прямував маршрутом Кишинів – Одеса, куди прибув 15 березня. Звідти його буде розподілено по різних куточках України залежно від потреб міст – Харкова, Сум і Полтави. Частину вантажу планується доставити до Маріуполя, якщо буде знайдено спосіб це зробити.

"Від імені авіакомпанії хочу висловити подяку фондам і громадянам Ізраїлю за підтримку та надання життєво необхідної допомоги українцям. Ми пишаємося співпрацею з вами. Наша компанія й надалі підтримуватиме благодійну ініціативу й лише найближчим часом планує перевезти 46 тонн гуманітарного вантажу з Ізраїлю" , – наводяться слова СЕО SkyUp Airlines Дмитра Сєроухова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА