16:25 07.04.2022

Кримінального авторитета та його спільника затримано за мародерство в Бучі, перевіряється їхня причетність до співпраці з окупантом – Нацполіція

1 хв читати
Кримінального авторитета та його спільника затримано за мародерство в Бучі, перевіряється їхня причетність до співпраці з окупантом – Нацполіція

На Київщині поліція затримала кримінального авторитета та його спільника, за місцем проживання зловмисників біля Бучі правоохоронці знайшли вкрадені з будинків українців речі, повідомляє Національна поліція України.

"6 квітня в будинку поблизу Бучі оперативники та слідчі Ірпінського відділу поліції затримали так званого кримінального авторитета та його 31-річного спільника", - йдеться у повідомленні поліції в телеграм-каналі в четвер.

У Нацполіції повідомляють, що під час огляду квартири оперативники виявили речі, які кримінальний авторитет та його спільник викрали з осель бучанців одразу після звільнення населеного пункту від окупантів.

"Серед знайденого – побутова техніка, мобільні телефони, комп'ютери, прикраси тощо. Також було знайдено зброю та наркотики. Крім цього, під час огляду мобільних телефонів зловмисників поліцейські виявили переписку з абонентами Росії", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Нацполіції, наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим підозри за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

"Крім того, перевіряється причетність зловмисників до диверсійної діяльності та співпраці з окупантом", - зазначають у Нацполіції.

"Співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції здійснюють профілактичне відпрацювання представників криміналітету, зокрема їхньої причетності до диверсійної діяльності та співпраці з окупантами, оскільки більшість із них мали тісні зв'язки з представниками російського криміналітету", - пояснюється в повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА