21:14 17.05.2022

Люди з деокупованих територій і прифронтових населених пунктів зможуть отримати додаткові виплати

1 хв читати
Люди з деокупованих територій і прифронтових населених пунктів зможуть отримати додаткові виплати

Кабінет міністрів схвалив постанову, яка регулює питання обліку всередині переміщених осіб, а також розширив програми виплат для українців, які не мають статусу переселенця.

Згідно з повідомленням пресслужби, уряд запустив низку програм з міжнародними гуманітарними організаціями з виплати по 2,2-2,5 тис. грн щомісяця для внутрішньо переміщених осіб із числа найбільш уразливих соціальних категорій, та розширив цю програму.

"Виплати також зможуть отримати наші люди з деокупованих територій, з населених пунктів, які перебувають у зоні активних бойових дій, а також громадяни, які перебувають на тимчасово окупованій території. Разом з ООН, Червоним Хрестом, ЮНІСЕФ, Міжнародною організацією з міграції ми запустили проекти, які допоможуть нашим громадянам, які найбільше постраждали від війни", — цитує Шмигаля пресслужба за результатами засідання уряду.

Прем'єр зазначив, що для отримання таких виплат українці можуть подати заявку на інформаційну платформу "єДопомога" (edopomoga.gov.ua), а згодом оформляти заявку можна буде через "Дію".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА