12:41 07.06.2022

ЄС передав українським правоохоронцям 90 автомобілів загальною вартістю майже 2 млн євро

1 хв читати
ЄС передав українським правоохоронцям 90 автомобілів загальною вартістю майже 2 млн євро

Програма "ПРАВО-Поліція", яку впроваджує ЮНОПС за фінансової підтримки ЄС у тісній співпраці з Консультативною місією ЄС в Україні, завершила постачання 90 автомобілів загальною вартістю майже 2 млн євро органам системи внутрішніх справ та Офісу генерального прокурора України, повідомило представництво ЕС в Україні.

"У ці непрості часи ЄС підтримує Україну. Верховенство права, безпека та захищеність – це основи квітучого демократичного суспільства, і ми пишаємось тим, що можемо підтримати українських правоохоронців, які щоденно захищають ці принципи. Передані автомобілі підвищать мобільність офіцерів та покращать якість послуг, які вони надають громадянам", - зазначив голова сектора демократизації та належного управління представництва ЄС в Україні Ксав'є Камю.

Наразі це найбільше постачання, яке реалізовано завдяки застосуванню екстрених процедур закупівлі в межах програми "ПРАВО-Поліція" після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Заступник міністра внутрішніх справ Мері Акопян наголосила, що за весь час повномасштабної війни Національна поліція втратила понад 1 000 автомобілів.

"Це також актуально для Прикордонної служби, рятувальників, Національної гвардії – всіх установ системи Міністерства внутрішніх справ. Сьогодні в нас існує величезна потреба в автомобілях для проходження складних територій, професійно-рятувальній техніці, техніці для розмінування та подолання багатьох інших викликів", - наголосила Акопян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА