10:13 14.07.2022

Окупанти обстріляли Степногірськ у середу касетними боєприпасами – Запорізька обладміністрація

2 хв читати
Окупанти обстріляли Степногірськ у середу касетними боєприпасами – Запорізька обладміністрація

Російські окупанти обстріляли житлові будинки та амбулаторію у смт Степногірськ Василівського району Запорізької області у середу з використанням заборонених касетних боєприпасів, повідомляється в телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

"Окупант завдав удару касетними снарядами по багатоповерхових будинках та цивільній інфраструктурі селища. Зокрема, руйнувань зазнала місцева амбулаторія сімейної медицини. Також снаряд поцілив у трансформатор, унаслідок чого було знеструмлено майже 200 споживачів", - йдеться в повідомленні.

Про постраждалих унаслідок обстрілу не повідомляється.

Як зазначають в ОВА, ворожі обстріли продовжують знищувати комунальні магістралі Запорізької області.

Станом на 14 липня через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання 21 360 абонентів у 77 населених пунктах Запорізької області.

На сьогодні в області без газопостачання 226 677 абонентів у 268 населених пунктах.

Через пошкодження магістральних газопроводів на території Запорізької і Донецької областей в області повністю відключено 261 та частково 7 населених пунктів (зокрема, міста Бердянськ та Приморськ Бердянського району, Василівка, Дніпрорудне, Кам'янка-Дніпровська та Енергодар Василівського району, Мелітополь, Пологи, Гуляйполе, Оріхів, Молочанськ та Токмак Пологівського району).

Через ведення бойових дій та недопуск до місць пошкоджень здійснювати аварійно-відновлювальні роботи немає можливості.

На сьогодні у м. Гуляйполі та прилеглих сільських населених пунктах Пологівського району, смт Степногірськ та прилеглих сільських населених пунктах Василівського району немає водопостачання.

Через проблеми із забезпеченням електроенергією артезіанських свердловин без водопостачання частина м. Пологи Пологівського району. Крім того, внаслідок обстрілів в Оріхові та прилеглих сільських населених пунктах Пологівського району пошкоджено водопровідні мережі, артезіанські свердловини та інші споруди.

Минулої доби ворожі війська обстрілювали цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Степногірськ, Новояковлівка, Кам'янське. Надійшло 18 повідомлень про пошкодження об'єктів цивільної інфраструктури.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА