19:54 28.09.2022

"Укртрансгаз" і "Метінвест" продовжують виготовляти вироби для ЗС України та доставили додатково 60 турбопічок на передову

1 хв читати
"Укртрансгаз" і "Метінвест" продовжують виготовляти вироби для ЗС України та доставили додатково 60 турбопічок на передову

Гірничо-металургійна група "Метінвест" Ріната Ахметова-Вадима Новинського та оператор газосховищ України "Укртрансгаз" у рамках спільного проєкту продовжують співпрацю для забезпечення потреб військових на передовій.

Згідно з пресрелізом, останнім часом на різні ділянки фронту доставлено понад 60 турбопічок для працівників підприємств "Метінвесту", які зараз служать у лавах ЗСУ.

При цьому зазначається, що пічки виготовлені за спільним проєктом "Укртрансгазу" та "Метінвест-СМЦ", у рамках якого "Метінвест" надав понад 6 тис. тонн металопродукції.

Пресслужба уточнює, що головна функція турбопічок – приготування їжі. Для розпалювання такої печі не потрібно багато палива, але при цьому її конструкція забезпечує максимальну генерацію тепла і стабільний температурний режим.

На сервісних підприємствах "Укртрансгазу" з металу "Метінвесту" виготовлено близько 130 турбопічок. Їх уже передали захисникам на фронт. Виробництво металовиробів для потреб українських військових триває. Незабаром активізується робота з виготовлення буржуйок, які взимку зігріватимуть бійців під час перебування в окопах і бліндажах, констатується у пресрелізі.

Як повідомлялося, у рамках мілітарної ініціативи Сталевий фронт Ріната Ахметова "Метінвест" продовжує поєднувати зусилля з різними бізнесами та організаціями для допомоги українській армії. Зокрема, завдяки партнерству Львівського Оборонного Кластеру та "Метінвест-СМЦ" вдалося забезпечити бронежилетами 80 тисяч наших воїнів та спеціалістів, які працюють у зоні бойових дій. Для цього компанія надала понад 500 тонн сталевих пластин.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА