14:40 10.10.2022

СБУ закликає не поширювати ворожу дезінформацію та фото місць обстрілів

1 хв читати
СБУ закликає не поширювати ворожу дезінформацію та фото місць обстрілів

Служба безпеки України закликає українців не поширювати неперевірену інформацію з проросійських телеграм-каналів, не знімати та не оприлюднювати фото та відео наслідків ворожих обстрілів.

"Шановні українці! Крім ракет, ворог сьогодні "обстрілює" нас фейками та нісенітницями. Це важлива частина його плану. Завдання окупантів - посилити медіаефект від ракетних ударів і розхитати інформаційний простір України. Тож у хід ідуть різноманітні інформаційно-психологічні спецоперації (ІПСО)", - йдеться у повідомленні у телеграм-каналі СБУ у понеділок.

За інформацією української спецслужби, список тем у медіапросторі є надзвичайно широким: від перебільшення кількості випущених ракет та наслідків ураження до чуток про евакуацію представників влади.

"Зважаючи на це закликаємо: не довіряйте публікаціям ворожих чи проросійських телеграм-каналів, не поширюйте неперевірені дані серед своїх друзів та знайомих, отримуйте інформацію виключно з офіційних джерел, не знімайте та не поширюйте фото та відео наслідків "прильотів", - зазначають у СБУ.

У повідомленні наголошується: "І головне - вірте у захисників України та допомагайте їм! Ворогу не вдасться нас залякати".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА