15:32 11.11.2022

Київ передав прикордонникам 50 мікроавтобусів, отриманих від іноземних партнерів – Кличко

2 хв читати

Влада Києва передала підрозділам Державної прикордонної служби України 50 мікроавтобусів, які залучила від іноземних партнерів. Частина автомобілів уже вирушила на кордон, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Ми передали Державній прикордонній службі України ще 50 мікроавтобусів Volkswagen. Ці автомобілі отримають бойові підрозділи, що несуть службу з охорони державного кордону на півночі Київської області, а також на сході України. У липні цього року ми вже передавали нашим прикордонникам 35 аналогічних автомобілів. Вони оптимальні для виконання завдань, які стоять перед прикордонною службою", – заявив Кличко, повідомляє пресслужба мера.

Ці мікроавтобуси на додачу до попередньої партії дадуть змогу уніфікувати їх переобладнання для потреб Держприкордонслужби, а також оптимізувати сервісне обслуговування, ремонт, закупівлю запчастин та шин.

"Ми дякуємо за підтримку небайдужим людям та закордонним партнерам, які допомагають нам вистояти в цій війні та надають необхідні авто, спецтехніку й обладнання. Єднання навколо України, підтримка нашої держави – це запорука перемоги над варварською агресією Росії проти України та цінностей цивілізованого світу. Це не перша і не остання партія автомобілів для військових. Ми робимо все можливе, щоб підтримувати наших захисників. Адже безпека сьогодні – це ключове питання для кожного киянина та українця. Що сильніші наші військові і що краще вони оснащені, то в більшій безпеці ми почуваємося", - додав Кличко.

"Ми дякуємо меру, громаді Києва та іноземним партнерам за цю допомогу, яку не вперше отримуємо від столиці. Раніше ми вже отримали 35 таких автомобілів. Усі вони використовуються за призначенням – поїхали на державний кордон, у зону активних бойових дій. Сьогодні ми отримали техніку, яка буде використовуватись від Бердянська до Херсона, Донецька, Луганська, а також на кордоні з РФ та Білоруссю. І суттєво посилить нашу спроможність у захисті нашої держави", – зазначив голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

12 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Вовчанську Харківської області залишається приблизно 300-400 жителів - поліція

Окупанти за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області, внаслідок ракетного удару загинула жінка

Оккупанты за минувший день обстреляли 10 громад Сумской области, в результате ракетного удара погибла женщина

Українські чоловіки з посвідкою на проживання і роботою зможуть залишатися в Німеччині - Шольц

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА