19:45 19.11.2022

"Фокстрот" відновив роботу у Херсоні

2 хв читати
"Фокстрот" відновив роботу у Херсоні

Всеукраїнська мережа електроніки та побутової техніки "Фокстрот" відкрила перше представництво бренду у звільненому Херсоні в суботу, повідомили у пресслужбі рітейлера.

"Ради бути серед перших, щоб знову сказати жителям і гостям Херсона: вітаємо у Фокстрот! Дякуємо ЗСУ за виявлений героїзм і наших колег за готовність приступити до роботи в найкоротші терміни", – цитує пресслужба слова СЕО "Фокстрот" Олексія Зозулі.

Магазин на пр-ті Ушакова, 26 працюватиме як точка видачі та оформлення інтернет-замовлень з 11:00 до 15:00 щоденно. Згодом планується відновити повноцінну роботу з товарним наповненням та розширеним переліком послуг. Також діє безкоштовна доставка онлайн-покупок з Foxtrot.ua від партнерів – у працюючих відділеннях та поштоматах Нової пошти.

До 24 лютого мережа "Фокстрот" була представлена в Херсоні двома магазинами. Один із них, який перебував у ТРЦ Fabrika, отримав пошкодження внаслідок ворожих обстрілів торговельного центру на початку березня. Роботу другого рітейлера призупинив, відмовившись працювати в умовах окупаційного режиму. Одразу після звільнення. Херсона бізнес почав підготовку над поверненням, щоб запуститися якнайшвидше.

"Фокстрот" – одна з найбільших торговельних мереж за кількістю магазинів та обсягами продажу електроніки та побутової техніки в Україні. Станом на початок 2022 року бренд є омніканальним (офлайн та онлайн торгівля), охоплює 170 магазинів у 90 обласних та районних центрах України та інтернет-магазин Foxtrot.UA.

Бренд "Фокстрот" розвиває група компаній "Фокстрот", співзасновники – Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА