19:26 26.11.2022

Гуманітарна ініціатива "Метінвесту" "Рятуємо життя" приєднується до проєкту з реабілітації постраждалих через війну жінок і дітей

2 хв читати
Гуманітарна ініціатива "Метінвесту" "Рятуємо життя" приєднується до проєкту з реабілітації постраждалих через війну жінок і дітей

Благодійний фонд DO IT TOGETHER, частина гуманітарної ініціативи "Рятуємо життя" від групи "Метінвест", разом із "Фондом Маша", однією із засновниць якого є українська телеведуча Маша Єфросиніна, розпочали співпрацю в рамках проєкту "Незламна мама".

Згідно з пресрелізом компанії, в рамках першої черги ініціативи понад 140 жінок-працівниць "Метінвесту" та їхніх дітей, які постраждали від війни, а також жінок і дітей загиблих співробітників компанії пройдуть спеціально розроблену програму стабілізації емоційного стану. Перша спільна зміна, яка відбувається у Карпатах, розпочалася 17 листопада та триватиме три тижні.

При цьому уточнюється, що програма "Незламна мама" стане першим спільним проєктом гуманітарної ініціативи "Рятуємо життя" та "Фонду Маша" для реабілітації жінок і дітей, постраждалих від війни. Для "Метінвесту" це не перший проєкт психологічної допомоги під час війни. До цього група надавала допомогу у рамках центрів реабілітації та реінтеграції працівників – вимушених переселенців, а також закуповувала ліки.

Генеральний директор "Метінвесту" Юрій Риженков зазначив, що група - це велика родина, війна стала важким випробуванням, адже через обстріл агресора велика кількість співробітників була змушена залишити рідні міста. Понад 1000 співробітників і членів їхніх сімей загинули або поранені в результаті воєнних дій.

"Головне гуманітарне завдання компанії зараз – це підтримка і реабілітація співробітників та співробітниць, які залишаються працювати в компанії, є її опорою та опорою України, тому що роблять все можливе для наближення нашої перемоги. Ми зрозуміли, що маємо почати емоційне відновлення з тих, на чию долю випали найважчі випробування – зі співробітниць "Метінвесту" та їхніх дітей", - пояснив Риженков, якого цитує пресслужба.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних та металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані переважно в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) та "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно управляють ним.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА