06:57 17.12.2022

Єрмак обговорив з Паєттом та Брінк допомогу у відновленні енергетичної інфраструктури України

1 хв читати
Єрмак обговорив з Паєттом та Брінк допомогу у відновленні енергетичної інфраструктури України

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак обговорив із помічником державного секретаря Сполучених Штатів з питань енергоресурсів Джефрі Паєттом та Надзвичайним та Повноважним послом США в Україні Бріджит Брінк допомогу у відновленні енергетичної інфраструктури України.

"Андрій Єрмак обговорив з Джефрі Паєттом та Бріджит Брінк допомогу у відновленні енергетичної інфраструктури України", – повідомила пресслужба Офісу президента у п'ятницю.

Глава ОП зазначив, що візит Паєтта в Україну особливо актуальний у день, коли країна зазнала чергового російського ракетного обстрілу.

"Ви особисто можете побачити, в якій атмосфері ми живемо, але продовжуємо боротися", - констатував Єрмак.

Від імені президента Володимира Зеленського він подякував США, президенту Джозефу Байдену та Конгресу за підтримку України.

Єрмак поінформував співрозмовників про наслідки атак держави-терориста, що відбулися в п'ятницю, на цивільну інфраструктуру України.

За словами керівника ОП, Україна потребує обладнання та іншої допомоги для швидкого відновлення об'єктів теплопостачання та енергетики після ракетних ударів з боку Росії.

Представники США зі свого боку запевнили у готовності надавати допомогу Україні, зокрема необхідного обладнання для ефективної підтримки українського народу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА