13:29 12.01.2023

Uber за місяць перерахував $3 млн до фонду UNITED24

2 хв читати
Uber за місяць перерахував $3 млн до фонду UNITED24

Американська Uber Technologies, яка надає послуги на замовлення таксі та доставку їжі, зробила ще один внесок у фонд UNITED24 у розмірі $1,5 млн, повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Місяць тому Uber почав збір на реанімобілі через UNITED24. Завдяки донатам і персональному вкладу компанії зібрали $1,5 млн. Сьогодні Uber вніс новий внесок - ще $1,5 млн. Отже, це $3 млн за місяць партнерства", - написав Федоров у телеграм-каналі у четвер після зустрічі з CEO Uber Дара Хосровшахі у Києві.

За словами віцепрем'єра, підтримка таких потужних світових брендів, як Uber, допомагає не лише зібрати гроші на машини швидкої допомоги, а й зберігати Україну у фокусі уваги всього світу.

Федоров нагородив CEO Uber Дара Хосровшахі подякою від президента України та UNITED24.

Місяцем раніше Хосровшахі повідомив у соціальних мережах про те, що після більш ніж дев'яти місяців повномасштабної війни героїчний народ України як ніколи потребує підтримки.

Компанія створила окрему сторінку для донатів на своєму сайті з історіями самовідданої хоробрості українських водіїв і зазначила, що всі пожертвування підуть на благодійність у партнерстві з UNITED24, щоб надати Міністерству охорони здоров'я України кошти на терміново необхідні машини швидкої допомоги, а Uber буде пропорційно збільшувати кожну пожертву до $1 млн.

Uber також зазначив, що з лютого 2022 року розширив свою діяльність в Україні з дев'яти до 18 міст, щоб допомогти забезпечити місцеві громади необхідним транспортом, та організував на підтримку провідних міжнародних організацій надання допомоги понад 100 тис. безкоштовних поїздок для біженців, лікарів, медсестер. та працівників служб життєзабезпечення по всій країні.

Компанія вже зібрала $5 млн за рахунок пожертвувань користувачів з усього світу та своїх власних грантів для підтримки українців, які такої допомоги гостро потребують.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

Японія приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

Росіяни обстріляли Козацьке, постраждали троє людей

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

Австралія виділяє Україні пакет у 100 млн доларів - міністр оборони Марлз

Сирський на зустрічі у форматі Рамштайн розповів про загострення ситуації на фронті та потреби України

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА