19:17 21.04.2023

Ресурси держави спрямовуються насамперед на деокупацію територій

1 хв читати
Ресурси держави спрямовуються насамперед на деокупацію територій

Ресурси держави спрямовуються насамперед на деокупацію територій і повернення українців із російської неволі, заявив президент України Володимир Зеленський.

"Усі в Україні маємо розуміти, що головним завданням держави є деокупація наших територій, повернення наших земель і наших людей із російської неволі. Ресурси держави спрямовуються передусім на це завдання", - заявив Зеленський у вечірньому відеозверненні.

Глава держави подякував водночас усім, хто створює в Україні робочі місця, сплачує податки, хто залишився в Україні та підтримує роботу своїх підприємств, а також усім, хто організовує збори для воїнів і відновлення, і всередині країни, і за її межами.

Крім того, він висловив подяку кожному та кожній, хто на державних оборонних підприємствах і в бізнесі виготовляє зброю та амуніцію, дрони, хто ремонтує та створює техніку, зокрема для розмінування.

Зеленський також заявив, що пріоритетом номер один зараз є передова. У зв'язку з цим активно готуються нові бригади та підрозділи.

"Активно готуємо й нові бригади та підрозділи, які ще проявлять себе на фронті. Питання їх забезпечення, тренування, інтеграції до загального Плану оборони. Щоразу на засіданнях Ставки додаємо важливих деталей", - сказав президент.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА