19:30 13.05.2023

Українців закликають долучитися до цифрової акції солідарності в Інстаграмі у рамках "Євробачення-2023"

2 хв читати
Українців закликають долучитися до цифрової акції солідарності в Інстаграмі у рамках "Євробачення-2023"

Українців закликають долучитися до цифрової акції солідарності в соціальній мережі Інстаграм у рамках міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2023", повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

"Цього року "Євробачення-2023" проводиться в британському Ліверпулі через війну Росії проти України. Уперше за всю історію конкурсу "Євробачення" відбувається від імені іншої країни. Українці вдячні за таку підтримку і креативно подякували своїм британським партнерам", - ідеться в повідомленні пресслужби Мінкультури.

Зазначається, що мета акції - проявити солідарність і об'єднати народи України та Великої Британії.

Зокрема, у соціальній мережі Інстаграм українські та британські зірки шоу-бізнесу, спортсмени, політики та навіть установи й організації роблять спільні дописи, в яких пишуть про те, що об'єднує дві країни, і закликають "відкрити свої серця для України".

Згідно з повідомленням, організатори запрошують українців долучитися до кампанії в один із двох способів: використати фільтр Ukraine.ua з українським та британським прапорами у формі сердець та зробити сторіз на сторінці в Інстаграм, де тегнути своїх британських друзів, колег або партнерів та сторінку Ukraine. ua, щоб сторіз були "підсвічені" на офіційній сторінці країни, і поставити хештег #TheUnityWave; зробити Iнстаграм-сторіз, використовуючи фільтр Ukraine.ua у вигляді українсько-британських сердець, додати хештег #TheUnityWave і позначити @ukraine.ua, щоб опинитися на офіційній сторінці України; зробити спільну публікацію через інструмент спільних постів у Інстаграмі із британським другом чи подругою, колегою чи партнером, організацією чи компанією.

Зазначається, що акцію ініціювала офіційна сторінка України в Instagram Ukraine.ua, яку Міністерство закордонних справ України розвиває спільно з BRAND UKRAINE, а креативна ідея та розробка акції належить креативній агенції Bickerstaff.734.

Як повідомлялося, гурт Tvorchi з піснею "Heart Of Steel" переміг у національному відборі. Вона представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2023". Через війну, що триває, після низки обговорень було вирішено, що "Євробачення-2023" відбудеться у Великій Британії (Ліверпуль) від імені України. Гасло конкурсу 2023 року - "Об'єднані музикою", а на логотипі зображено серця в національних кольорах України та Британії, які "б'ються в унісон".

Фінал "Євробачення-2023" відбудеться в суботу, 13 травня, група Tvorchi виступить під номером 19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА