10:22 30.05.2023

Одна людина загинула, ще 13 поранені в Києві та області внаслідок атаки РФ ударними дронами - Нацполіція

1 хв читати
Одна людина загинула, ще 13 поранені в Києві та області внаслідок атаки РФ ударними дронами - Нацполіція

У ніч на вівторок, 30 травня, внаслідок російських обстрілів Києва та Київської області одна людина загинула, 13 дістали поранення, з них дев'ятеро - у Києві, повідомив в. о. голови Національної поліції України Іван Вигівський.

"У Києві поранено дев'ятьох осіб, 33-річна жінка загинула. У Київській області травмовано чотирьох громадян. Також пошкоджено 16 об'єктів - цивільні авто, споруди та житлові будинки. На місці працюють поліцейські та екстрені служби", - розповів Вигівський, повідомляє пресслужба Нацполіції в телеграм-каналі.

Пізніше начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов уточнив, що пошкоджень зазнали 17 житлових об'єктів, зокрема квартири громадян.

"Понад три години тривала сьогодні повітряна тривога в Київській області. Ворог атакував область "шахедами". Поліція Київської області документує наслідки ворожої атаки на регіон. В одному з житлових комплексів унаслідок атаки люди зазнали осколкових поранень, травм голови та забоїв", - написав Нєбитов у телеграм-каналі.

Він зазначив, що переважна більшість пошкоджень у будинках - розбиті стіни, вікна, двері, меблі.

"В одному з районів унаслідок падіння уламків "шахедів" сталося займання трав'яного настилу. Пожежу оперативно локалізовано та ліквідовано", - додав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА