20:55 04.06.2023

Легіон "Свобода Росії" заявив про взяття полонених у Білгородській області та намір передати їх українській стороні

1 хв читати
Легіон "Свобода Росії" заявив про взяття полонених у Білгородській області та намір передати їх українській стороні

У Легіоні "Свобода Росії" повідомили про намір передання полонених, узятих під час рейдів у Білгородську область РФ, в обмінний фонд української сторони.

"Уся єдинороська влада в особі губернатора Гладкова (губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков - ІФ) злякано відсиділася в затишних кабінетах, залишивши своїх людей у нашому полоні. Тепер ми остаточно зрозуміли, наскільки гнила і боягузлива влада сидить біля керма, спілкуватися з ними безглуздо. Як то кажуть, покидьки і негідники. Полонених ми передаємо в обмінний фонд української сторони", - ідеться в заяві, опублікованій у телеграм-каналі Легіону в неділю ввечері.

Раніше в неділю в телеграм-каналі "Свободи Росії" було опубліковано спільне звернення Легіону і Російського добровольчого корпусу до Гладкова з пропозицією обміняти двох людей, яких нібито було взято в полон, у храмі с. Нова Таволжанка Шебекинського району до 17:00 у неділю. Зустріч пропонували без зброї, а обміняти бранців запропонували "просто на можливість поспілкуватися з вами (Гладковим - ІФ) про долю Росії, непотрібну кровопролитну війну, яка триває вже півтора року, а тепер ведеться і на території вашої Білгородської області".

Як повідомлялося, 1 червня Легіон "Свобода Росії" і "Російський добровольчий корпус" заявили про те, що перебувають на українсько-російському кордоні і мають намір просуватися на територію РФ.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА