15:43 21.07.2023

Юсов про можливе затримання Гіркіна: У принципі хороші новини

1 хв читати
Юсов про можливе затримання Гіркіна: У принципі хороші новини

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував можливе затримання російськими силовиками терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), вказавши на те, що в Кремлі приходять до активної фази внутрішнього протистояння.

"Пушкін дописався, Гагарін долітався, Гіркін договорився. У принципі хороші новини, банка з павуками продовжує активно рухатися. Можемо побажати успіху всім учасникам процесу. Якщо серйозно, то ті процеси, які всередині мешканців веж Кремля і їхніх агентів впливу чи співробітників відбувалися раніше в більш прихованій формі, то після "маршу справедливості" Пригожина все більше почали виходити назовні. Парадоксальна ситуація: на Москву йшов Пригожин і збивав літаки, вертольоти, а затримують Гіркіна", - сказав Юсов в ефірі національного телемарафону в п'ятницю.

В українській розвідці назвали це "особливістю путінського режиму" і зазначили, що питання не в самому Гіркіні, який і до цього не діяв як самостійна фігура.

"Значить, мешканці веж Кремля вже приходять до такої активної фази внутрішнього протистояння. І тут точно можна сказати, що далі буде", - наголосив Юсов.

Раніше російські ЗМІ повідомили про те, що нібито Гіркіна затримали співробітники правоохоронних органів. Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА