13:54 28.07.2023

В одеському Будинку профспілок вибухнула граната, є загиблий - поліція

1 хв читати
В одеському Будинку профспілок вибухнула граната, є загиблий - поліція

Одна людина загинула внаслідок вибуху в одеському Будинку профспілок, повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Одеській області в п'ятницю.

"За попередньою інформацією, внаслідок необережного поводження вибухнула граната. Унаслідок чого загинула людина. На місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та фахівці управління вибухотехнічної служби... Встановлюються повні обставини події", - йдеться в повідомленні.

Пізніше в поліції уточнили, що жертвою вибуху став масажист-реабілітолог.

"Попередньо встановлено, що внаслідок необережного поводження граната вибухнула в руках масажиста-реабілітолога, який орендував підвальне приміщення в Будинку профспілок. Реабілітолог загинув, а його відвідувач дістав баротравму легкого ступеня", - ідеться в повідомленні.

Наразі місце події оглядають фахівці-вибухотехніки. Походження боєприпасу поліцейські встановлюватимуть під час досудового розслідування.

Вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) з позначкою "нещасний випадок" та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА