15:07 23.08.2023

Зеленський зустрівся в Києві з делегацією Боснії і Герцеговини

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч у середу в Києві з головою Президії Боснії та Герцеговини Желько Комшичем і членом Президії цієї держави Денисом Бечировичем, які прибули з візитом для участі в третьому саміті міжнародної Кримської платформи.

"Глава держави подякував співрозмовникам за надання їхньою країною фінансової підтримки Україні в умовах повномасштабної російської агресії", - повідомила пресслужба Офісу президента.

Зеленський також наголосив на важливості приєднання Боснії і Герцеговини до санкційної політики ЄС проти Росії. Зеленський висловив подяку Боснії і Герцеговині за підтримку резолюцій щодо територіальної цілісності й суверенітету України, зокрема в межах ООН.

Глава держави обговорив із головою та членом Президії Боснії і Герцеговини подальші перспективи посилення взаємодії між двома країнами, наголосивши, що Україну та Боснію і Герцеговину об'єднує спільна мета - членство в Європейському Союзі.

Президент також висловив сподівання, що Боснія і Герцеговина знайде можливість приєднатися до практичної реалізації української Формули миру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА