22:40 11.09.2023

У Румунії стартували протимінні тренування в рамках навчань "Сі Бриз 2023"

1 хв читати
У Румунії стартували протимінні тренування в рамках навчань "Сі Бриз 2023"

11 вересня, у місті Констанца, Румунія, стартували міжнародні тренування з мінної безпеки в рамках багатонаціональних навчань серії "Сі Бриз", повідомляється на сторінці Військово-морських сил ЗС України.
Зазначається, що церемонія відкриття відбулася за участю представників країн-учасниць, серед яких, крім України, Сполучених Штатів Америки та Румунії, були присутні Велика Британія, Болгарія, Турецька Республіка та Франція.
"Метою тренувань є забезпечення безпеки цивільного судноплавства, підготовка протимінних сил і засобів ВМС країн-партнерів до планування та проведення протимінних дій за стандартами НАТО, набуття відповідного рівня взаємосумісності з членами Північноатлантичного Альянсу для виконання завдань за призначенням і набуття досвіду діяльності в міжнародному середовищі під час проведення протимінних дій та операцій", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці Фейсбук ВМС ЗСУ.
Як повідомлялося, Військово-морські сили Румунії та США спільно організовують багатонаціональні навчання "Sea Breeze 23.3", що відбудуться з 11 до 15 вересня в зоні відповідальності румунських ВМС у Чорному морі та дельті Дунаю, повідомляє пресслужба ВМС Румунії.

"У навчаннях "Sea Breeze 23.3", що проводяться під керівництвом командування військово-морського компонента "Віце-адмірал Іоан Георгеску", візьмуть участь сили і засоби з боротьби з вибуховими пристроями з Болгарії, Франції, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Румунії, Сполучених Штатів Америки, Туреччини і України", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому румунською національною інформагенцією AGERPRES.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА