10:00 19.09.2023

Український та Іспанський Червоний Хрест започатковують проєкт для жителів постраждалих регіонів із забезпечення засобами до існування

1 хв читати
Український та Іспанський Червоний Хрест започатковують проєкт для жителів постраждалих регіонів із забезпечення засобами до існування

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) спільно з колегами з Іспанського Червоного Хреста (Spanish Red Cross) розпочинають нову програму Livelihoods Project (проєкт із забезпечення засобами для існування - ІФ-У).

"Впродовж трьох днів представники з обласних організацій Українського Червоного Хреста з Черкаської, Вінницької, Миколаївської, Тернопільської та Кіровоградської областей зібралися разом з донором проєкту, щоб обговорити деталі реалізації програми Livelihoods Project", - повідомило ТЧХУ у фейсбуці.

В ТЧХУ наголосили, що Spanish Red Cross має багаторічний досвід з реалізації проєктів у сфері забезпечення засобів до існування та наразі зосереджує свою діяльність на забезпеченні сталого розвитку українських регіонів, які потерпають від наслідків збройної агресії Російської Федерації.

Мета програми - забезпечення інтеграції та захист внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на місцевому рівні, допомога громадянам в здобутті нової професійно-технічної освіти, перепідготовка за робітничою професією, спеціалізація та підвищення кваліфікації за спеціальностями відповідно до пріоритетних видів економічної діяльності. Програма також передбачає мікрофінансування для розвитку малого бізнесу особам і домогосподарствам, особливо в сільській місцевості. Окрім цього, проєкт передбачає підтримку впровадження грантів для мікробізнесу внутрішньо переміщених осіб та ветеранів, а також надання грантів ВПО та ветеранам, які хочуть відновити, розпочати та організувати свою справу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, загинула мирна жителька - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Золочева Харківської області зросла до восьми осіб - МВС

Міноборони відкрило в Україні вже 19-й центр рекрутингу - в Ужгороді

Відомо про двох загиблих і шістьох поранених унаслідок обстрілу Гірника Донецької області - голова ОВА

Тенденція до збільшення кількості ДТП через водіння в нетверезому стані посилюється - патрульна поліція

Журналісти можуть відновити роботу у ВР для висвітлення сесій після великодніх свят - Юрчишин

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

До Києва прибула заступниця адміністратора USAID

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА