12:36 27.09.2023

ДАРТ і Airbnb підписали меморандум про підтримку післявоєнного відновлення туристичної галузі України

2 хв читати
ДАРТ і Airbnb підписали меморандум про підтримку післявоєнного відновлення туристичної галузі України

Державне агентство розвитку туризму України (ДАРТ) і американська компанія Airbnb співпрацюватимуть для популяризації України у світі як туристично привабливої дестинації.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі ДАРТ, відповідний Меморандум підписано 25 вересня 2023 року під час зустрічі глави ДАРТ Мар'яни Олеськів та співзасновника і Директора зі стратегічного розвитку Airbnb Натана Блечарчика в Генеральному консульстві України в Мюнхені (Німеччина).

"Ініціатива Airbnb із надання безкоштовного тимчасового житла понад 100 тис. біженцям з України на початку повномасштабного вторгнення стала для нас значною підтримкою. Після перемоги ми хочемо висловити подяку і продемонструвати свою гостинність, запросивши до нас увесь світ, який увесь цей час стояв поруч з Україною. Підписаний сьогодні документ тепер офіційно засвідчує про наші наміри спільно відновлювати туристичну галузь нашої держави", - наголосила Олеськів.

Документ передбачає проведення спільних маркетингових заходів із просування туристичного потенціалу України - забезпечення онлайн-публікацій та розповсюдження промо-фото- і відеоконтенту туристично привабливих дестинацій нашої країни, зокрема й Криму після його деокупації. Ще одним пріоритетним напрямом співпраці буде обмін аналітичною та статистичною інформацією.

Співзасновник і директор зі стратегічного розвитку Airbnb Натан Блечарчик зазначив, що, незважаючи на те, що сьогодні в Україні навряд чи можливий туризм, важливо вже зараз визначити курс на післявоєнне відновлення галузі.

"Цим меморандумом ми погоджуємося підтримувати туризм в Україні після війни. Ця співпраця є вагомим знаком для нашої спільноти в усьому світі", - наголосив Блечарчик.

Як повідомлялося, від початку повномасштабного вторгнення в Україну ресурс Airbnb.org допоміг знайти безоплатне і тимчасове житло для понад 130 тисяч українців. Розміщення було профінансовано самою компанією Airbnb, Inc. та іншими донорами Airbnb.org, а також господарями житла, які пропонували проживання безкоштовно або зі значною знижкою для громадян України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА