12:43 07.10.2023

МЗС України створило оперативний штаб для допомоги українцям в Ізраїлі

1 хв читати
МЗС України створило оперативний штаб для допомоги українцям в Ізраїлі

Міністерство закордонних справ України створило оперативний штаб допомоги громадянам України, які перебувають в Ізраїлі. Наразі українців серед постраждалих унаслідок бойових дій немає, повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

"Українське посольство на постійному контакті з ізраїльською владою, основними лікарнями. Дипломати тримають ситуацію під контролем", – написав Ніколенко у Facebook.

Українцям в Ізраїлі рекомендується утриматися від відвідування центральних і південних районів країни та уважно відстежувати повідомлення місцевих компетентних органів Ізраїлю задля підвищення рівня обізнаності про розвиток подій. У разі обстрілів, рекомендується уважно ставитися до всіх попереджень і дотримуватися інструкцій місцевої влади. У разі перебування в населених пунктах Ізраїлю, які розташовані поблизу Сектора Гази, під час активації сигналу повітряної тривоги рекомендується невідкладно скористатися бомбосховищами.

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації, українським громадянам необхідно звертатися на "гарячі лінії" посольства України в Ізраїлі: + 972 546 676 782 або українського диппредставництва в м. Рамалла + 972 59 823 93 99.

Для отримання додаткової інформації рекомендується стежити за веб-сайтом командування внутрішнього фронту армії оборони Ізраїлю https://www.oref.org.il/en (посилання доступне з території Ізраїлю).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА