12:16 10.10.2023

Голова Нацполіції: Корупція та незареєстрована зброя - ризики дестабілізації

1 хв читати
Голова Нацполіції: Корупція та незареєстрована зброя - ризики дестабілізації

Корупція і наявність на руках в українців незареєстрованої зброї є ризиками дестабілізації всередині України, вважає глава Національної поліції України Іван Вигівський.

В ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", говорячи про дестабілізаційні чинники, які є найбільшою загрозою розхитування країни зсередини, Вигівський наголосив, що поліція поза політикою. "Скажу лише, що коли ми єдині й заради спільної мети рухаємося разом, то не буде розхитування", - додав він.

"Одним із дестабілізуючих факторів я вважаю корупцію. І Національна поліція бореться з проявами корупції як в країні, згідно з нашим функціоналом, так і всередині структури. Одні люди воюють на передовій, інші живуть мирним життям, вважаючи, що війна їх не стосується, а дехто взагалі конвертує війну у гроші", - сказав глава Нацполіції.

Він звернув увагу на те, що нині правоохоронці активно працюють щодо ТЦК і лікарських комісій. "Уже є результат – набагато важче стало ухилитися від військового обов'язку", - наголосив Вигівський.

"Ще ризики дестабілізації – наявність на руках у населення незареєстрованої зброї, на майбутнє – можливе погіршення криміногенної ситуації внаслідок імовірних повоєнних складнощів", - підсумував голова Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА