21:16 06.11.2023

Зеленський закликав усіх зібратися і думати про захист нашої держави

2 хв читати
Зеленський закликав усіх зібратися і думати про захист нашої держави

Постійні ракетні удари по містах України показують, що ворог неадекватний, має сили і хоче знищити Україну, вважає президент України Володимир Зеленський.

"Усім зараз слід думати про захист нашої держави. Зібратися. Не розхолоджуватися. Не розкидатися на суперечки чи інші пріоритети", - сказав президент у відеозверненні в понеділок.

"Ситуація зараз така сама, як була раніше. Якщо не буде перемоги - не буде країни. Наша перемога можлива. Ресурс держави, ресурс бюджету, ресурс нашої уваги та емоцій, ресурс наших зусиль - усе це потрібно для нашої перемоги", - сказав він.

За словами Зеленського, "всі ми бачимо, як люди вимагають спрямувати бюджетні ресурси не на бруківку і ремонт вулиць, а на допомогу обороні. Так і потрібно всі ресурси спрямовувати на те, щоб Україна стала сильнішою".

"Усі ми чуємо, що потрібно змінити в самих силах оборони. Це стосується багатьох непотрібних процедур. Це стосується багатьох складнощів, які є в наших воїнів. Переведення, тренування, забезпечення. Завдань багато і всі відповідні структури мають займатися ними без того, щоб відволікати свою енергію і сили на щось інше", - сказав він.

" Усі ми бачимо, що зараз не час для широких святкувань чи інших зухвалих речей у тилу, які неприйнятні в час війни і тим більше тоді, коли армія, коли всі наші сили оборони живуть зовсім іншими емоціями: болем, боями, втратами, але і здобутками для України", - зазначив президент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок атаки БПЛА в Харкові пошкоджено приватні будинки, почалися пожежі

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА