15:28 07.11.2023

Людям, які не вірять у перемогу, не місце в командуванні - Данілов

2 хв читати
Людям, які не вірять у перемогу, не місце в командуванні - Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що людям, які не вірять у перемогу, не місце в командуванні.

"Воля - основа боротьби. Впевненість у Перемозі й цінності Свободи - це абсолютний імператив. Людям, які не вірять у Перемогу, не місце у владі та командуванні", - написав він у колонці, оприлюдненій у вівторок на сайті "Української правди".

"Формула сталого миру - це формула сучасної зброї, яка спирається на міць вітчизняного ВПК. З початком війни Україна не тільки зберегла виробничі потужності, а й з кожним місяцем ми нарощуємо кількість та її номенклатуру. Далі більше", - написав він.

Наука і технології, написав також Данілов, - "фундамент держави. Так, найвища кваліфікація українських айтішників допомагає кожного дня Силам оборони нівелювати різницю в російській кількості українською якістю, а інженери й конструктори БПЛА створили новий рід військ".

Досвід війни, набуті важкою кров'ю знання, вважає він, дають змогу створити вже сьогодні унікальну українську військову школу й проводити навчання за "українським стандартом". "У зовсім недалекій перспективі НАТО не буде мати більш боєздатних, ніж українські підрозділи", – пише секретар РНБО.

"Ніяких розмитих гарантій безпеки, тільки ратифіковані на парламентському рівні угоди з чітким алгоритмом дій і затвердженою номенклатурою військової допомоги. Процес підготовки до укладення двосторонніх безпекових угод Україна вже розпочала", - вважає він.

Він також згадав мобілізацію, що спирається на підготовлені резерви й чітку систему обліку. "На сьогодні держава знає про кожного свого військовозобов'язаного більше, ніж будь-коли",- написав Данілов.

"І останнє - #RussiaMustDie", - написав на завершення він.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави - Офіс генпрокурора

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА