20:05 09.11.2023

Профспілка голлівудських акторів домовилася з медіакомпаніями і призупинила страйк

1 хв читати
Профспілка голлівудських акторів домовилася з медіакомпаніями і призупинила страйк

Американська профспілка SAG-AFTRA, що об'єднує близько 160 тис. працівників культури і журналістики, досягла попередньої угоди з Альянсом продюсерів кіно і телебачення (AMPTP) і припинила страйк голлівудських акторів, який розпочався 14 липня, йдеться в повідомленні SAG-AFTRA.

Сторони узгодили колективний договір на понад $1 млрд, що передбачає збільшення мінімального розміру винагород, захист від загрози штучного інтелекту (ШІ) і бонуси за участь у потоковому мовленні.

Більш детальна інформація про нову угоду не буде розкрита до її розгляду національною радою SAG-AFTRA, зазначає профспілка.

Наприкінці вересня закінчився страйк американських сценаристів, які страйкували п'ять місяців. За підсумками переговорів їм вдалося домогтися виконання більшості вимог, зокрема підвищення зарплат і гарантії зайнятості.

Акції великих медіакомпаній дорожчають на попередніх торгах у четвер, зокрема Warner Bros. Discovery і Paramount Global - на 2,5%, Walt Disney Co. - на 4,2%.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА