12:01 11.11.2023

Заявку на участь у конкурсі за право представляти Україну на Bett UK 2024 можна подати до 20 листопада - Фонд президента з підтримки освіти, науки та спорту

2 хв читати

Українські стартапи у сфері освітніх технологій будуть уперше представлені на міжнародній EdTech-конференції Bett UK 2024, що відбудеться в Лондоні 24-26 січня 2024 року, повідомляє пресслужба президента України.

"Фонд президента з підтримки освіти, науки та спорту ініціював участь України в одній із найбільших світових подій у сфері освітніх технологій (EdTech) - Bett UK 2024. Уперше українські стартапи будуть представлені на EdTech-конференції, що відбудеться в Лондоні 24-26 січня 2024 року", - ідеться в повідомленні на офіційному сайті.

Як повідомляється, "Фонд президента разом із Міністерством освіти і науки, Міністерством цифрової трансформації, Українським фондом стартапів та акселератором YEP запрошує вітчизняні стартапи взяти участь у конкурсі за право першими представити Україну на Bett UK 2024. (...) Подання заявок триває до 20 листопада".

Отримати детальну інформацію та зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням: https://usf.com.ua/bett-uk-2024-u-londoni/.

У рамках Bett UK українські стартапи отримають унікальну можливість презентувати свої інноваційні продукти, налагодити зв'язки та співпрацю з міжнародними партнерами. Понад 600 компаній-учасниць, понад 30 тисяч освітян та інноваторів зі 123 країн зберуться в столиці Великої Британії, щоб презентувати цільовій аудиторії свої рішення в галузі освітніх технологій.

"Участь у Bett UK - це важливий крок для України на світовому ринку освітніх інновацій і технологій. Фонд президента робить усе можливе, щоб наші освітні продукти були представлені якомога ширшій аудиторії. Україна має чудові можливості, щоб посісти вагоме місце на ринку EdTech. Нам є чим пишатися і що запропонувати світові", - вважає радник - уповноважений президента України з питань Фонду президента України з підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник, слова якої наводить пресслужба.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА