21:51 19.11.2023

Монастирський був людиною, яка зробила вибір на користь України

1 хв читати
Монастирський був людиною, яка зробила вибір на користь України

У перший день повномасштабної війни у нас було вузьке коло людей, які залишилися на Банковій і продовжили робити все, щоб наша держава вистояла. Денис Монастирський був такою людиною. Однією з тих, хто зробив свій вибір - вибір на користь України, написав у телеграм-каналі в неділю президент України Володимир Зеленський.

"Завдяки щоденникам (https://youtu.be/Ns-7IZsdTHs), які вів Денис, ми можемо глибше зрозуміти, яким він був, які рішення ухвалював і як змінював Україну!", - написав він.

Колишній радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко написав у фейсбуці, що "у фільмі, який безперечно стане відкриттям для мільйонів українців, ви побачите  Дениса справжнього – людяну глибоку особистість, сенсом життя якої була сімʼя, Держава та Український народ".

"Фільм має назву - "Щоденник Монастирського". Справа в тому, що Денис, після початку повномасштабного російського вторгнення вів відео-щоденник, відверто підсумовуючи перебіг подій у країні. Денис Монастирський і його команда - Євген Єнін, Юрій Лубкович, назавжди залишаться прикладом для теперішнього і прийдешніх поколінь українців, як можна бути міністром, народним депутатом, державним діячем, залишаючись при цьому чесною та чистою людиною", - наголосив Геращенко.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА