10:54 20.11.2023

Зеленський зустрівся в Києві з менеджером і журналістами Fox і The Sun

2 хв читати

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з генеральним директором Fox Corporation Лакланом Мердоком, журналістами Fox News Бенджаміном Голлом і The Sun Жеромом Старкі.

Як повідомляє в понеділок пресслужба Офісу президента, Зеленський подякував Мердоку за приїзд і наголосив, що це дуже важливий сигнал підтримки в час, коли фокус уваги світу розмитий іншими подіями.

Зеленський відзначив важливість збереження уваги світу до наших зусиль у боротьбі за свободу та свою державу. "Люди чомусь ставляться до цього, як до кіно, та очікують, що в подіях не буде довгих пауз, що картинка перед очима завжди змінюватиметься, щодня будуть якісь сюрпризи. Але для нас, для наших воїнів, це не кіно. Це наші життя. Це щоденна важка праця. І завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, але ми не маємо права опускати рук і не зробимо цього", - акцентував глава держави.

Навесні 2022 року в Київській області група журналістів Fox News потрапила під російський обстріл. Тоді загинули оператор П'єр Закржевський та українська фіксерка Олександра Кувшинова. Бенджамін Голл був важко поранений.

Президент відзначив важливу роль світових медіа в консолідації міжнародної підтримки України та висловив співчуття всім, чиїх рідних і близьких забрала війна. "Весь цей час журналісти, оператори, редактори, фотографи, водії - на лінії фронту. Оскільки це гібридна війна, у російських руках інформація - це також зброя. Щирі співчуття батькам і близьким тих дуже хоробрих чоловіків і жінок, які втратили своє життя, намагаючись показати, що відбувається в Україні. Зокрема, й завдяки журналістам із багатьох країн ми зараз маємо таку підтримку у світі", - зазначив Зеленський. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА