12:15 23.11.2023

Кличко: Київрада спрямує ще 500 млн грн ЗСУ та 300 млн грн - столичним військовим частинам

2 хв читати
Кличко: Київрада спрямує ще 500 млн грн ЗСУ та 300 млн грн - столичним військовим частинам

Київрада спрямує Збройним силам України ще 500 млн грн прямою субвенцією і 300 млн грн із резервного фонду - столичним військовим частинам за програмою "Захисник Києва", повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Київрада на своєму засіданні сьогодні направить Генштабу Збройних сил України прямою субвенцією ще 500 млн грн. А також 300 млн грн передасть із резервного фонду через програму "Захисник Києва" столичним військовим частинам, які звернулися до влади міста по допомогу", - повідомляє пресслужба мера Києва Віталія Кличка на офіційному сайті в четвер.

"Сьогодні серед важливого на засіданні Київради – коригування цьогорічного кошторису міста. Зокрема, знову спрямуємо гроші нашим захисникам. Із передбачених містом на підтримку сил безпеки та оборони понад 6,2 млрд грн передамо 500 млн прямою субвенцією Генштабу Збройних сил України. Це кошти за програмою "Захисник Києва". Також із резервного фонду спрямуємо додатково на програму ще 300 млн грн, які підуть київським військовим частинам, що звернулися до нас по допомогу", - наводить пресслужба слова Кличка на відкритті сесії міськради.

Як зазначається в повідомленні, "мер Києва нагадав, що раніше столиця спрямувала з бюджету міста Міністерству оборони, Генштабу 300 млн грн. А на позаминулому, позачерговому засіданні Київрада виділила майже 1,5 млрд грн додаткових коштів тим, хто захищає Україну. Із них 980 млн – Збройним силам. 100 млн грн – Нацгвардії України. Це кошти на придбання автотранспорту, БПЛА, оптичних прицілів, приборів нічного бачення, ремонт і відновлення техніки та інше найнеобхідніше нашим захисникам". 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА