14:45 25.11.2023

Складні погодні умови очікуються в Україні найближчими днями - метеорологи

2 хв читати
Складні погодні умови очікуються в Україні найближчими днями - метеорологи

В Україні 26 листопада очікуються складні погодні умови: сніг, дощ, подекуди ожеледиця, повідомляє Укргідрометцентр.

У східних та південно-східних областях сильний дощ (уночі у Харківській та Дніпропетровській областях сильний мокрий сніг); у Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській областях, удень і на Сумщині сильний мокрий сніг і дощ, ожеледь; на Одещині, вдень і на Черкащині та Чернігівщині сильний сніг, удень на Київщині та місцями на Вінниччині значний сніг, хуртовини, снігові замети; у західних, Житомирській, уночі й у Вінницькій місцями невеликий сніг, уночі в більшості північних областей без опадів.

Вітер переважно північно-західний, 9-14 м/с, пориви вночі в південних і більшості центральних областей, удень в Україні 15-22 м/с, місцями, крім заходу, 25 м/с; в Одеській та Миколаївській областях 28-30 м/с.

Температура в західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях уночі та вдень 0-5° морозу, в Миколаївській, Кіровоградській і Полтавській областях від 2° морозу до 3° тепла, у східних та південно-східних областях уночі 1-6° тепла. Температура повітря на узбережжі Азовського моря і в Криму 7-12°, вдень 8-13°, у Криму до 16° тепла.

На дорогах країни ожеледиця.

У Києві 26 листопада вночі без опадів; удень сильний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с; вдень пориви 17-22 м/с. Температура вночі та вдень 0-2° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 26 листопада найвища температура вдень була 13,8° у 2009 р., найнижча вночі -21,9° у 1890 р.

У понеділок, 27 листопада, також будуть складні погодні умови: у більшості північних і центральних областей уночі сильний сніг, удень помірний сніг, хуртовини, на решті території мокрий сніг і дощ, подекуди ожеледиця, хуртовини; лише в західних областях без істотних опадів.

Вітер північно-західний і західний, 7-12 м/с, пориви 15-22 м/с, місцями, крім західних областей, 25-30 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу, на півдні 3-8° тепла; протягом доби в південно-східній частині від 3° тепла до 2° морозу, в Криму 1-6° тепла. На дорогах країни ожеледиця.

У Києві 27 листопада також складні погодні умови: вночі сильний, удень помірний сніг; хуртовини, снігові замети, пориви північно-західного вітру 17-22 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-8° морозу; вдень 1-6° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві ліквідують пожежу на СТО

Воїни ССО розбили пів дивізіону ЗРК "Бук" росіян

Єрмак закликав китайських діячів культури поширювати ідею Саміту миру

Глави МЗС України та Ісландії обговорили майбутній Глобальний саміт миру у Швейцарії

Двоє жителів Вовчанська на Харківщині загинули під ворожим вогнем під час спроби евакуюватися - прокуратура

Зеленський знову закликав країни НАТО збивати російські ракети, що летять в Україну

Кулеба: Для РФ Глобальний саміт миру - це зараз друга за важливістю ціль після Харківської області

Кулеба і Бербок обговорили, як прискорити ухвалення рішення третіми країнами про постачання Україні додаткових Patriot

Військовим даватимуть до 15 днів додаткової відпустки за знищену ворожу техніку - рішення Кабміну

Кабмін провів звільнення і призначення заступника міністра в Міненерго - Мельничук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА