14:38 28.11.2023

Мороз і потужні снігопади накрили північ Європи

1 хв читати
Мороз і потужні снігопади накрили північ Європи

Сильні снігопади обрушилися на північноєвропейські країни, ожеледиця і морози ускладнюють дорожній рух, повідомляє у вівторок агентство Associated Press.

У Швеції, Данії та Норвегії стовпчики термометрів опустилися до надзвичайно низьких значень для листопада. Зокрема, у Стокгольмі у вівторок мінус шість градусів за Цельсієм, в Осло - мінус вісім, у Копенгагені - мінус чотири. При цьому 27 листопада стало найхолоднішим днем місяця в деяких частинах цих країн.

У федеральній землі Гессен на заході Німеччини після потужного снігопаду повалило дерева, є обриви ліній електропередач, а також - потужна ожеледиця на дорогах. Повідомляється про кілька аварій і довгі затори на автотрасах.

У Вісбадені заблоковано більшість доріг: співробітникам і учням одного з навчальних закладів міста довелося переночувати в його будівлі, оскільки автобуси перестали ходити через негоду.

Із Берліна, а також навколишньої землі Бранденбург і прилеглої Саксонії-Ангальт, також надходять повідомлення про велику кількість ДТП через ожеледицю на дорогах. У Баден-Вюртемберзі та сусідньому Рейнланд-Пфальці на південному заході Німеччини загинули двоє людей: 71-річний чоловік і 54-річна жінка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА