11:32 30.11.2023

Ribas Hotels Group спільно з Ama Family Resort реалізують три нові готелі

2 хв читати
Ribas Hotels Group спільно з Ama Family Resort реалізують три нові готелі

Ribas Hotels Group спільно з Ama Family Resort розпочинають реалізацію трьох нових готельних проєктів у Поляниці та Яблуниці Івано-Франківської області, а також у Вінниці, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі компаній.

"Кожен із готелів стане найкращим у своєму сегменті в цих регіонах. Ми прагнемо з кожним новим об'єктом посилювати статус України на міжнародній арені як сильного готельного гравця", - прокоментував засновник і СЕО Ribas Артур Лупашко.

До проєктування п'ятизіркового готелю в Буковелі залучено Archimatika. Готель буде семиповерховий, на 143 номери, його назву ще не затверджено. Це третя черга проєкту Ama Family Resort, перша (блоковані малоповерхові будинки) і друга (середньоповерховий апарт-готель) перебувають на стадії будівництва.

Теж в Івано-Франківській області, в Яблуниці, буде створено автентичне котеджне містечко PÓTAY. Його розроблено спільно з архітектурно-будівельною компанією COSMOS in. У 47 котеджах загалом 63 номери. Кожен із котеджів із видом на Говерлу та Петрос.

У центрі Вінниці з'явиться п'ятиповерховий апарт-готель WOL на 78 номерів, він створений спільно з дизайн-бюро TEMO.

Усі три проєкти будує Ama Family Resort Ігоря Ільчишена, управлятиме ними Ribas Hotels Group.

За словами засновника і СЕО Ama Family Resort Ігоря Ільчишена, котеджне містечко PÓTAY вже почали будувати, його введуть в експлуатацію у 2 кварталі 2025 року. Готель у Буковелі почнуть будувати навесні 2024 року, його введення в експлуатацію заплановано на 2 квартал 2027 року. Будівництво проєкту WOL у Вінниці розпочнеться взимку 2024 року, а його завершення відбудеться у 3 кварталі 2025 року.

"Усі три об'єкти будуть створені за унікальним концептом. Вони задаватимуть на ринку тренд на створення якісних готельних проєктів, у які хочеться приїжджати та інвестувати", - зазначив Ігор Ільчишен.

За словами партнерів проєкту, окупність проєкту PÓTAY у Яблуниці становить приблизно 9,1 років, WOL у Вінниці - приблизно 9,3 років, готелю в Буковелі - 10 років.

Ribas Hotels Group, що працює з 2014 року, - міжнародна керуюча компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розробки концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та франчайзингу для девелоперів.

У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії перебувають 28 міських, пляжних і гірськолижних готелів під брендами Ribas, Ribas Hotels, Ribas Rooms, WOL home + hotel і Mandra Glampings. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

Наразі компанія активно масштабується на світовому ринку та надає високосервісні готельні послуги в таких країнах, як Індонезія, Італія, Польща, Австрія, Вірменія, Казахстан.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА