00:09 02.12.2023

У Печерському районі Києва сталася ДТП, унаслідок якої двоє людей загинули на місці

1 хв читати

 У Печерському районі Києва сталася ДТП, унаслідок зіткнення автомобілів двоє людей загинули на місці, повідомив Відділ комунікації поліції Києва в п'ятницю ввечері.

"До поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Старановодницькій. За вказаною адресою виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку та медики. За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення авто "Тойота" і "Рено", двоє людей, які перебували в авто "Рено", загинули на місці", - йдеться в повідомленні, опублікованому у Фейсбук.

Уточнюється, що водій автомобіля "Тойота", рухаючись проїжджою частиною на вулиці Староноводницькій, виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого скоїв зіткнення з автомобілем "Рено". Водій і пасажир автомобіля "Рено" від отриманих травм загинули на місці події.

За даними поліції Києва, за кермом "Тойоти" перебував громадянин іншої держави, 1979 року народження, за попередньою інформацією, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці затримали керманича "Тойоти" в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до десяти років ув'язнення.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА