16:44 20.12.2023

У Нью-Йорку відбулася акція, присвячена викраденим Росією українським дітям

2 хв читати

У Нью-Йорку відбулася акція, присвячена незаконно депортованим Росією українським дітям: Емпайр-Стейт-Білдінг, Бруклінський міст і будівлю Verizon підсвітили в кольори українського прапора, а український дитячий хор співав у переході Центрального залізничного вокзалу колядки.

"Сьогодні в Нью-Йорку Емпайр-Стейт-Білдінг, Бруклінський міст, будівлю Verizon було підсвічено в кольори українського прапора. А український дитячий хор співав у переході Центрального залізничного вокзалу колядки. Позаду хору на Центральний залізничний вокзал була спроєктована анімація, яка візуалізує кількість зниклих безвісти дітей. Цю проєкцію також можна побачити в інших місцях Нью-Йорка, включно з Бруклінським мостом і будівлею Verizon", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі Офісу президента.

Як повідомляється, акція відбулася під слоганом: "Ці діти не повернуться додому на свята", її організував актор і режисер Айзек Лев Шрайбер через ініціативу BlueCheck і Фонд сім'ї Любецьких, щоб нагадати американцям про 19 тисяч вкрадених Росією українських дітей.

Щонайменше 19 546 українських дітей віком від 6 місяців до 17 років було викрадено з їхніх домівок, родин і країни. "Потрапивши в Росію, їхні ідентичності стираються, і вони змушені приймати російську культуру і громадянство. Тоді як американські сім'ї по всій країні збираються на свята, ця кампанія є нагадуванням про те, що без нашої постійної підтримки України ці викрадені діти можуть ніколи не повернутися додому. Ми підтримуємо", - сказав Айзек Лев Шрайбер, якого цитує пресслужба.

У 2022 році після повномасштабного російського воєнного вторгнення Айзек Лев Шрайбер виступив з активною підтримкою України, ставши співзасновником організації Blue Check Ukraine, створеної для того, щоб полегшити процес пожертвувань для тих американців, які хочуть допомогти Україні.

Шрайбер бере активну участь у поверненні українських дітей, депортованих до Росії, і активно підтримує ініціативу президента України Bring Kids Back UA.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА