17:17 03.01.2024

Zezman Holding планує побудувати стійкі містечка поруч із Києвом та Ужгородом

2 хв читати
Zezman Holding планує побудувати стійкі містечка поруч із Києвом та Ужгородом

Zezman Holding планує побудувати стійкі містечка поруч із Києвом та Ужгородом, повідомив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" засновник і СЕО Zezman Holding Борис Голденштейн.

"До війни ми визначили стратегію, що хочемо побудувати в Україні п'ять стійких містечок. У кожному з обраних регіонів формувати портфель проєктів за прикладом Zezman City ("Авангард", Одеська обл. - ІФ-У), з проєктами, пов'язаними концептуально, ціннісно і за принципом. Зрозуміло, війна внесла певні корективи в життя всіх нас, зокрема в бізнес-системи. Проте ми сповнені оптимізму, віримо в нашу перемогу і хочемо реалізовувати заплановані раніше проєкти. Сьогодні досить серйозно розглядаємо Київську агломерацію і Західну Україну", - повідомив Голденштейн.

Він додав, що в середньостроковій перспективі заплановано також обрати локацію в центральних областях, однак щодо сходу країни наразі ще багато безпекових питань.

Щодо локацій, то планується, як і в Одесі, обирати передмістя. "Є три критерії - логістика, безпека та близькість до густонаселеного спального району міста. Ми аналізували (у столичному регіоні) напрямок Одеської та Житомирської траси", - повідомив він.

На заході країни розглядають Ужгород. "Згідно з нашим аналізом, там є проблеми із системами комунікацій, і з водою, і з електрикою. Підемо в автономні рішення", - повідомив Голденштейн.

Заснований у 2013 році Zezman Holding здав в експлуатацію 13 будинків, на різних етапах будівництва перебувають ще 28 житлових будівель.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА