23:38 15.01.2024

Уже двоє загиблих унаслідок теракту в Керецьківській сільраді на Закарпатті

1 хв читати
Уже двоє загиблих унаслідок теракту в Керецьківській сільраді на Закарпатті

 Кількість загиблих унаслідок теракту під час сесії в Керецьківській сільраді на Закарпатті зросла до 2 осіб, повідомив Офіс генерального прокурора в понеділок увечері.

"Кількість загиблих унаслідок теракту на сесії Керецьківської сільської ради на Закарпатті зросла до 2 осіб. Сьогодні, 15 січня 2024 року, від отриманих унаслідок вибуху травм у реанімаційному відділенні помер ще один потерпілий - 47-річний депутат сільради. Він працював у Керецьківській ОТГ на посаді начальника ЦНАПу", - йдеться в Телеграм-каналі Офісу.

Зазначається, що за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури триває досудове розслідування за фактом підриву гранат депутатом Керецьківської сільської ради Хустського району, що стався 15 грудня 2023 року.

У повідомленні також нагадується, що наступного дня після інциденту було констатовано смерть одного з депутатів, якого госпіталізували до медзакладу у важкому стані.

"У межах кримінального провадження призначено низку експертиз, які наразі тривають. Остаточну правову кваліфікацію дій підривника буде визначено після їх проведення", - підкреслює Офіс генпрокурора.

Як повідомлялося, суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою, для депутата Керецьківської сільської ради Сергія Батрина, підозрюваного у вчиненні терористичного акту.

За даними Національної поліції України, 15 грудня 2023 року на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати: 26 осіб було поранено, 6 із них у важкому стані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА