17:09 23.01.2024

Вибухотехніки вилучили бойову частину ракети, яка застрягла в київській квартирі після обстрілу, і відвезли на полігон - поліція

1 хв читати

Працівники поліції вилучили бойову частину ракети, яку після російської атаки вранці у вівторок було виявлено у квартирі житлового будинку у Святошинському районі Києва, і транспортували її з місця події для подальшого знищення в умовах полігону.

"Під час ліквідації наслідків ранкового ворожого обстрілу у Святошинському районі столиці правоохоронці виявили нездетоновану бойову частину ракети Х-101 та рештки ракети, що були у квартирі мешканців будинку. Охоронці порядку оперативно евакуювали жителів та вилучили складові ракети та бойову частину й транспортували їх із місця події для подальшого знищення в умовах полігону", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва у вівторок.

Як повідомлялося, унаслідок ракетного удару в Києві постраждали 22 людини, з них 13 госпіталізовано. Надано психологічну допомогу понад 30 громадянам.

У Святошинському районі столиці внаслідок удару пошкоджено житловий багатоповерховий будинок, в іншому будинку загорілися квартири на загальній площі 30 кв. м із руйнуванням балконів з 1-го до 5-го поверху, також пошкоджено 2-поверхову будівлю спортзалу. Пошкоджено щонайменше сім автомобілів.

У Печерському районі було загоряння одноповерхової нежитлової будівлі. У Солом'янському частково зруйновано 2-поверхову будівлю спорткомплексу "Локомотив".

Мер міста Віталій Кличко повідомив, що у Святошинському районі Києва у квартирі виявили невибухлу бойову частину ракети. З будинку евакуювали мешканців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА